NO     EN     DE

Waxglider

Ved påføring av waxglider (CH, LF, HF og liknende), benyttes den triple allroundbørsten (T01). Etter å ha varmet inn glideren, sikles mest mulig bort med en god plastsikle og midtrandsikle.  Begynn deretter med hestehårsbørsten. Etter hestehårsbørsten benyttes stålbørsten for å fjerne resterende glider, før skiene poleres med den blå nylonbørsten. Anbefalt drill til bruk av rotorbørster er 18V batteridrevet drill. Ved bruk av kabeldrevet drill, bør omdreiningshastigheten modereres for å unngå for høy varme. 

waxbrushes


Pulver

Ved påføring av pulver benyttes fortrinnsvis den triple filtbørsten (T03). Legg et jevnt lag med pulver på sålen, før det varmes forsiktig inn med smørejernet. For korrekt temperatur på smørejernet, følg anvisning for det aktuelle pulveret. Pulveret fjernes så med hestehårsbørsten, før skiene poleres med den blå nylonbørsten. Anbefalt drill til bruk av rotorbørster er 18V batteridrevet drill. Ved bruk av kabeldrevet drill, bør omdreiningshastigheten modereres for å unngå for høy varme. 

powderbrushes


Kloss- og flytende topping

Ved påføring av kloss eller flytende topping benyttes fortrinnsvis den triple korkbørsten (T02). Påfør topping som anvist for det aktuelle produktet, og varm det inn ved bruk av korkbørsten. Ved klosstopping fjernes eventuell overflødig topping med hestehårsbørsten, før skiene poleres med den blå nylonbørsten. Anbefalt drill til bruk av rotorbørster er 18V batteridrevet drill. Ved bruk av kabeldrevet drill, bør omdreiningshastigheten modereres for å unngå for høy varme. 

liquidbrush